Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-22 09:15

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/28/nu-rivs-katarinahissens-entre/

EPSTEINS STOCKHOLM

Nu rivs Katarinahissens entré

Rivningen av Katarinahissens ...

Nu har rivningen av Katarinahissens entrébyggnad påbörjats. Själva Katarinahissen, som stått still i fyra år, såg ett tag ut att ha stannat för gott, men ska åter komma i drift i framtiden. Efter nödvändiga reparationer sägs den komma att börja fungera igen om fem år.  Till dess får vi ta Thor Modéens Trappor när vi ska kämpa oss upp till Mosebacke från Slussen.

... entrébyggnad ...

... har påbörjats.