Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-20 13:02

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/05/29/tva-tusen-thailandare-fotade-varandra-pa-stortorget/

EPSTEINS STOCKHOLM

Två tusen thailändare fotade varandra på Stortorget

Grodperspektiv.

Med utbredda vingar.

Det blev i mina ögon som en trevlig gatuteaterföreställning (i en akt) när två tusen thailändare på kryssningsresa gjorde en blixtvisit på Stortorget och fotograferade varandra och sig själva oavbrutet i de mest skiftande poser under en halvtimme innan de försvann från torget lika fort som de kommit.

På rad.

Med utsträckta armar.

Balanskonst.

Armar utåt sträck.

Upp i luften.

Parfoto.

Sittande.

Bland svenska flickor.

Honnör.