Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-02-26 08:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/06/02/soders-ensamma-vantar/

Epsteins STHLM

Söders ensamma vantar

Tappade ...

... upphittade ...

... vantar ...

På Katarina Bangata sprang på jag dem, Söders ensamma vantar hängande i strecken i allén liksom fångade i spindelnät, vantar som Carlos Amigo del Sol hittat den gångna vintern och våren på promenaderna mellan hemmet vid Globen och jobbet på Ersta sjukhus. Några har han också fått av sina vänner.

... upphängda ...

... på streck ...

”Här har din vante förvandlats till ren fantasi och magi, representerat av dina tomma händer och min önskan att jobba med min fantasi och ihop med er tillsammans. Samtidigt speglar denna installation min första tid och anpassning till Sverige och Skandinavien, Söders ensamma vantar”, skriver Carlos Amigo del Sol i en liten programförklaring.

... i allén ...

En högst intagande installation i det offentliga rummet. Mer sånt!

... på Katarina Bangata.