Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-19 23:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2014/11/19/regina-kevius-avtackad/

Epsteins STHLM

Regina Kevius avtackad

Många var med och tackade av f.d. stadsbyggnadsborgarrådet Regina Kevius ...

... företrädare som moderatkollegan Mikael Söderlund ...

... och efterträdaren på posten socialdemokraten Roger Mogert.

Kön var lång i Prinsens galleri i Stadshuset vid avtackningen av stadsbyggnadsborgarrådet Regina Kevius på onsdagseftermiddagen. I en och en halv timme fick hon stå och ta emot presenter och lyckönskningar för framtiden. Den närmaste framtiden ska hon vara hemma och föräldraledig med femmånadersbebisen och tvååringen. Sedan kanske hon ska syssla med något kommunalt eller liknande.

Personal från idrottsförvaltningen uppvaktade med ett fotografi av Regina Kevius som fotbollsspelare ...

... och Teo Strömdahl Östberg från SSCO (Stockholms studentkårers centralorganisation) uppvaktade med det färggrannaste och största paketet.

Både företrädare och efterträdare som stadsbyggnadsborgarråd uppvaktade på avtackningen, moderatkollegan Mikael Söderlund och nuvarande stadsbyggnadsborgarrådet socialdemokraten Roger Mogert. En stor delegation från idrottsförvaltningen uppvaktade med ett inramat foto av Regina Kevius när hon spelade fotboll i Bromsten. Många flaskor blev det också från de över hundra närvarande.