Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-07 19:19

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/01/30/ordkampen-pa-slussen-fortsatter/

Epsteins STHLM

Ordkampen på Slussen fortsätter

30 januari.

 

24 januari.

22 januari.

18 januari.

Slussenvännernas budskap som målats på de förspikade skyltfönstrens spånplattor mot Slussenterrassen utplånades genom att målas över med grå färg av stadens utsända men återkom och doldes den här gången med ett nytt lager påspikade spånplattor. Däremot räckte inte spånplattorna till för att dölja de mot stadens Slussenplaner kritiska budskapen som målats på spånplattorna framför skyltfönstren inne i Blå Bodarna. Nu väntar vi på nästa drag och på måndag presenteras expertguppens synpunkter på stadens Slussenplaner.

30 januari. Inne i Blå Bodarna finns Slussenvännernas budskap fortfarande kvar.