Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-26 07:39

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/04/03/jag-hamnade-i-bajenland/

Epsteins STHLM

Jag hamnade i Bajenland

Herr Gårman ...

... är rustad inför ...

... den allsvenska fotbollspremiären ...

... på påskafton.

Jag hamnade i Bajenland när jag var uppe och promenerade på Söder på långfredagen. Det märkte jag på både Borgmästargatan och Malmgårdsvägen där Herr Gårman var iklädd grönvit halsduk och fotbollsdress. Ännu påtagligare kommer man att märka att Söder är Bajenland om man tar sig till Björns Trädgård på påskafton vid tolvtiden. Då kommer tusentals Hammarbysupportrar att samlas för att dricka öl och sedan i samlad tropp tåga Götgatan fram upp till nya Söderstadion för att se sina favoriter begå allsvensk fotbollspremiär mot Häcken från Göteborg.