Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-23 22:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/04/04/kulan-i-luften-pa-soder/

Epsteins STHLM

Kulan i luften på Söder

Förväntansfulla Hammarbysupportrar ...

... på marsch i bengalröken ...

... längs Götgatan ...

... mot nya Söderstadion ...

... och den allsvenska fotbollspremiären ...

... som slutade med Hammarbyseger över Häcken med 2-0.

Stickande rök i halsen och askflagor i ögonen av bengalerna, lock för öronen av de öronbedövande smällarna, jag hamnade i Bajenland för andra dagen i rad, nu på Medborgarplatsen och i Björns trädgård. Tusen och åter tusen glada människor, en del med ögonen lite simmiga, många hesa av vrålandet inför den stora, mäktiga supportermarschen längs Götgatan till nya Söderstadion och den allsvenska fotbollspremiären med favoriterna Hammarby mot göteborgslaget Häcken. Kulan i luften, det är vår! PS. Tre timmar senare var alla glada. Hammarby vann matchen med 2-0. Grattis!