Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-14 07:29

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/06/04/smaka-pa-stockholm-igang-igen/

Epsteins STHLM

Smaka på Stockholm igång igen

Borden fylldes snabbt ...

... och det blev genast kö till utskänkningsställena ...

... när årets upplaga av Smaka på Stockholm ...

...drog i gång i Kungsträdgården på torsdagsförmiddagen.

En mild doft av stekos sveper över de överblommade körsbärsträden i Kungsträdgården. Stans största uteservering har dragigt i gång, Smaka på Stockholm, det årliga evenemanget med krogar och foodtrucks och kontinuerlig underhållning från scenen i fyra dagar. När jag gick förbi strax före invigningen sken solen, gamla svängiga Pygmé Jazzband spelade från scenen och de första matgästerna hade satt sig till bords. Fin tradition.