Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-05 19:38

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/06/08/hela-kolingsborg-vitmalas/

Epsteins STHLM

Hela Kolingsborg vitmålas

Varför vitmålas hela Kolingsborg?

Svar nästa måndag.

På taket till Kolingsborg står en person och sprutmålar taket med vit färg. Hela Kolingsborg ska vitmålas innan veckan är till ända. Varför?, undrar jag.

”Det är ett konstprojekt. Vi bara grundmålar. Det kommer att bli en spännande sommar”, får jag veta, av en av dem som målar. Men inte mer. ”Det blir offentligt nästa måndag”. Jaha, då är det bara att avvakta se.