Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-12-14 20:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2015/06/25/segelhelg-pa-strommen/

Epsteins STHLM

Segelhelg på Strömmen

Utsikt ...

... från Skeppsholmen.

Skeppsholmen är sig inte riktigt lik den här helgen. Segelbåtar, den ena större än den andra, ligger vid tillfälliga pontoner eller är ute och kryssar på Strömmen. Tält med det ena företaget efter det andra som visar upp sina produkter eller delar ut gratisprov, plastväskor, badbollar o dyl. Det är den stora segelhelgen, ett jättejippo, som inletts.

På söndag startar Gotland Runt, som det hette förut, numera mer svårbegripliga ÅF Offshore Race, ute på Strömmen. Fram till dess bjuds på allehanda evenemang, en del seglingsrelaterade.