Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Epsteins STHLM

Jeff tjuvstartade kulturfestivalen

11Musikern Jeff Faltskog passade på att tjuvstarta kulturfestivalen på Strömgatan …

21… och sedan på Mynttorget genom att spela på två av de femton pianon som är utplacerade i City under hela veckan.

Kompositören och improvisationsmusikern Jeff Faltskog passade på att tjuvstarta årets kulturfestival (som börjar i morgon tisdag och pågår veckan ut) med att gå runt i stan och sätta sig ned och improvisera på några av de femton pianon som är utplacerade i City av den brittiske konstnären Luke Jerram under festivalen.

Play Me I´m Yours heter projektet och det är fritt fram för vem som helst att spela en trudelutt. Konstprojektet började 2008 och sedan dess har närmare 1500 pianon varit utplacerade under olika perioder i 46 städer världen runt.