Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-17 08:30

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2016/07/23/sommarens-fluga-i-kungsan/

Epsteins Stockholm

Sommarens fluga i Kungsan

Var är den?

Där är den!

Vad gör han?

Var är den?

Var är den?

Var är den?

Här är den!

Var är den?

Var är den?

Nu försvann den!

Sommarens stora fluga att med hjälp av mobilen fånga japanska små monster (eller vad det nu är) utspridda lite här och där i den reala verkligheten (som det verkar) pågår som bekant för fullt lite överallt. Så även i Kungsan. ”Jägarna”, unga och gamla, män och kvinnor, rör sig lite robotaktigt fram och tillbaka, ständigt stirrande ned i mobilen. Ser lite eget ut. Kul som det verkar.