Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-04-18 21:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2016/07/26/spontandans-pa-stortoget/

Epsteins Stockholm

Spontandans på Stortorget

Spontandans ...

... på Stortorget ...

... på tisdagskvällen ...

... utövades ...

... av några internationella ungdomar som dröjt sig kvar i stan efter att ha deltagit i en brasiliansk dansfestival i helgen som gick.

Folk kom från hela Europa för att delta i Forró-festivalen som ägde rum i Hägersten i helgen som gick. Forró är en brasiliansk musikform och dansstil med influenser från salsa och samba. Några av de internationella deltagarna i festivalen dröjde sig kvar i stan och kunde inte låta bli att att spontandansa forró också på Stortorget på tisdagskvällen till övriga turisters förnöjelse.