Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-10-21 20:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2016/10/04/sommarblommornas-sista-dag/

Epsteins STHLM

Sommarblommornas sista dag

Sommarblommornas sista dag ...

... i krukorna på Mynttorget.

Nu är det höst och nyplantering.

Hej då rabatteterneller!

Sommarblommorna grävs upp ur stadens blomsterpottor trots att de inte ser särskilt vissna ut, åtminstone inte rabatteternellerna. Men dessa och salvia och femtunga ersätts nu av alunrot och murgröna och friskt gräs.

Men häggmisplarna, de små träden mitt i blompottorna, är eviga, nästan. De har stått i ett tiotal år, åtminstone de på Mynttorget där Janne från Tiits trädgårdsservice för stadens räkning sköter om blomsterprakten.