Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-08-18 01:18

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2017/03/07/klottret-sanerades-fran-skolplanket-pa-prastgatan-men-inte-fran-muren/

Epsteins STHLM

Klottret sanerades från skolplanket på Prästgatan men inte från muren

Klotter på Prästgatan den 27 februari ...

... nu sanerat (efter "felanmälan") men även plankets gröna färg försvann till stora delar vid klotterborttagningen och behöver målas om ...

... och klottret på de omgivande murarna ...

... är fortfarande osanerat.

Den 27 februari gjorde jag vad som kallas en ”felanmälan” till staden om det nedklottrade planket på Prästgatan till Storkyrkoskolans gård.

Enligt ”24-timmarsregeln” ska det saneras inom ett dygn. Så snabbt gick det inte. Men efter några dagar var det borta. Gott så.

Men nu är även den gröna grundfärgen till stora delar avskavd från planket. Avsikten är väl att det ska målas igen kan jag tro. Hoppas det.

Däremot är klottret fortfarande kvar på murarna som omger ifrågavarande plank på Prästgatan. Och fortfarande saknas murarnas runt trettio meter långa kopparbeklädnad som stals en natt i slutet av augusti förra året.

Jag får väl ta och anmäla klottret på muren också och kopparbeklädnaden och ommålning av planket också, kanske, för säkerhets skull.