Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-27 13:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/epstein/2017/06/13/pop-up-park-i-parken-pa-soder/

Epsteins STHLM

Pop up-park i parken på Söder

Rätta artikel

Trafikborgarrådet Daniel Helldén ...

... stadsdelsnämndsordförande Anders Göransson klippte bandet ...

... och invigde den s.k. pop up-parken i Fatbursparken ...

... som bemannas av fjorton sommarjobbande skolungdomar.

Pop up-parken är ett första steg i utvidgningen av hela Fatbursparken. Här en visionsbild (sedd från söder, Medborgarplatsen till höger) från White. Här mer info om hela projektet.

Grilla sin egen korv, spela pingis, slå sig ner och läsa en bok från bytesbiblioteket eller bara slappa i en solstol, kanske kolla in någon som uppträder på den lilla scenen.

Se där något som man kan ägna sig åt i den nya pop up-parken som invigdes i Fatbursparken på tisdagen. Även om det just i duggregnet under invigningen inte tedde sig så lockande att slå sig ned i en solstol.

Pop up-parken ligger i norra delen av Fatbursparken som länge varit en avspärrad etableringsyta för bygget av Citybanan som invigs om en månad. Den bemannas av fjorton sommarjobbande skolungdomar som ska plocka skräp, informera turister och vara allmänt trevliga,.

Pop up-parken är ett första anslag till Fatbursparkens utvidgning som påbörjas om ett knappt år och ska vara klar 2019. Även nästa sommar blir det pop up-park i Fatbursparken. Här finns mer info om utvidgningen av Fatbursparken.