Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-18 10:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/etikettfragan/2008/10/29/glasetikettsetikett-514/

Fråga om hyfs och stil

Glasetikettsetikett?

Fråga: När man köper nya glas så sitter det ofta ett litet klistermärke på glaset från tillverkaren. Dom kan vara ganska svåra att få bort, är tanken att dom ska sitta kvar eller?

Svar: Denna fråga återkommer då och då. Svaret är att det finns en del personer som gillar att ha etiketterna kvar för att visa hur fina glas de äger. Och det finns del personer som aldrig skulle drömma om att låta firmareklamen sitta kvar på det som de inköpt eller äger. Så man kan bestämma själv. Det finns alltid någon som tycker att man har fattat rätt beslut.

Magdalena Ribbing