Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-18 01:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/etikettfragan/2009/02/19/magdalenas-synpunkt-slippa-facebook-1720/

Fråga om hyfs och stil

Magdalenas synpunkt: Slippa Facebook

Frågeställaren skriver att hans chef har lagt till honom på Facebook, och att han inte vill vara där. Det är fel hävdar jag, att addera någon som inte är tillfrågad och det är vad jag har svarat. Som jag har läst frågan var det inte tal om att chefen hade frågat först eller nu inväntade ett svar.

Hanna: min kritiska kommentar om personer som lägger ut sina privata kärleksmeddelanden på Facebook ger jag därför att arbetsmarknadsministern gör just detta. Han är inte ensam om detta – möjligen i regeringen men inte i bloggvärlden. Enligt min uppfattning är det larvigt att läsbart för många meddela sådana privatsaker som inte angår någon annan än den person det är avsett för.