Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-04 16:14

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/festivalbloggen/2009/07/09/en-sladd-betyder-sa-mycket-4209/

Festivalbloggen

En sladd betyder så mycket

Saker man ska försöka undvika om man ska jobba från en rockfestival i fyra dagar: att glömma elsladden till datorn i presstältet. Jag har våndats hela morgonen och funderat på var i helvete man hittar en ny kabel i Hultsfred eller, i värsta fall, Vimmerby. Tack och lov är nu elsladdar inte särskilt stöldbegärliga så den låg kvar exakt där jag lämnat den. Slutet gott, allting gott.

Ska nog försöka ta mig iväg och titta på Fibes Oh Fibes alldeles strax. Egentligen ett band jag gillar mer i teorin än i praktiken. Men eftersom så mycken annan rockmusik på den här festivalen är väldigt praktisk så tror jag att lite Fibes om inte annat kan vara uppfriskande.