Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-05-25 14:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/festivalbloggen/2009/07/09/om-kvallen-4213/

Festivalbloggen

Om kvällen

Blir nog mest de stora scenerna ikväll. Regina Spektor, Winnerbäck, Lars Ohlys favoriter The Killers. Och så Ludacris givetvis. Min typ av kille. Pålitlig. Rolig. Fonky. Jag har gått på hiphopkonserter alldeles för länge för att förutsätta att en utlovad artist verkligen dyker upp, men jag litar på att Cris står på Pampas 23.30.

Skulle gärna hitta något på de mindre scenerna också. Många av mina bästa Hultsfredsminnen är från Stora Dans eller Teaterladan (Son Volt, Beatnuts och Bad Cash Quartet till exempel). Men i år, eller i dag i alla fall, ser programmet på de scenerna inte så kul ut. Skulle nog till och med säga att pyttelillaRookie ser roligare ut, med Mohammed Alisom perfekt uppvärming till Ludacris.

Hatcham Social har jobbat med en gammal hjälte som Tim Burgess och de kommer jag kolla in bara därför, Invincible kan kanske vara bra live, ryggsäckshiphoppare brukar kunna vara det. Men annars blir det nog mest häng framför Pampas och Hawaii.