Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-06-04 23:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/festivalbloggen/2009/07/11/rockfestival-made-me-do-it-4237/

Festivalbloggen

Rockfestival made me do it

Var tvungen att ta en paus och slå mig ned i presstältet. Snart fyra dagar på ett lerigt fält tar ut sin rätt. Eller så börjar jag bara bli gammal.

Cuben spelade bara en av mina tre önskelåtar, tuuunga "Gangsta rap made me do it", men var ganska fin ändå. Särskilt när han plockade fram LP-omslaget till "Straight outta compton" och bara stod och stolt kollade på det en stund ("tänk att jag har gjort det här") innan han kom på sig och vevade det mot publiken.

Har även kollat: Jenny Wilson (toppen), Promoe (klarade största scenen väldigt bra), Cilihili (fina scenkläder, ojämn konsert), Olafur Arnalds (åh så fint, men tråkigt att han nästan överröstades av först Cuben och sedan Sahara Loudmouths) och Klaxons (har jag någonsin skrivit något positivt om detta mediokra band så tar jag tillbaka det nu).