Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-09-17 13:00

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/handboll/2015/12/06/stangt-var-det-har/

Handboll

Stängt var det här

Frågan är hur det ska bli om Sverige går långt i VM? Låser man in laget på hotellet och drar ned rullgardinerna? För det har redan blivit restriktioner när det gäller samarbetet med pressen, ordet samarbete tycker ledarna om för det låter ju onekligen positivt. För egen del handlar det mer om att få möjlighet att kunna berätta för läsarna om det svenska damlandslaget i handboll. Här ska ju skrivas till pappret, twittras, bloggas och det kan ska skypas också, vem vet. Man vill ju inte gnälla, men ändå. Under lördagen blev det nobben att tala med spelarna efter den uppvärmning man har lunchtid matchdagen, det brukar vara så att man får några minuter när de stretchar, men icke sa Nicke. Under söndagen blir det totalstopp igen, det finns tydligen ingen som har något att säga och reportrarnas frågor för framtid reportage blir liggande och till slut kanske de till och med möglar och slängs i papperskorgen. Jag säger bara, på Per Johanssons tid, eller ännu hellre Bengan Johanssons tid, då fick man prata med vem man ville i stort sett två gånger om dagen. Väl generöst kanske men så fick Johanssons ut sina budskap, bilder tog på stränder och i pulkabackar. Jag säger som Nanne Bergstrand: det var inte bättre förr men det är sämre nu.