Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-18 21:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/hockeybloggen/2009/02/04/kan-ha-varit-21ans-sista-insats-pa-is-1420/

Hockeybloggen

"Kan ha varit 21:ans sista insats på is"

Succén uteblev och Peter Forsberg lämnade Bjästahallen med böjt huvud.

KB 65 vann sitt första diststriksmästerskap på 70 år och "Foppas" insats bar fiaskostämpel.

Han är nu tveksam till elitseriecomeback, och Hasse Andersson, min "man" i snögloppet i Bjästa och evigt optimist vad gäller Forsberg var även han betänksam.

12 februari väntar Skellefteå i Swedbank Arena i Ö-vik, nu var den omtalade foten inte "hundra" och DM-finalen kan ha varit 21:ans sista insats på is.

Pia Blank Thörnroos är rättslig expert på Skatteverket. Hon har velat skattebelägga jultomtar (!) och är inte främmande för att prostituerade ska betala inkomstskatt.

Idrotts-Sverige har all anledning att huka, under pågående utredning av elitidrotten har Pia Blank Thörnroos kommit fram till att ett tio-tal av ishockeyns elitföreningar betalar för låg hallhyra, något som kan likställas med olaga skatteplanering.

I klartext innebär Pia Blank Thörnroos´ idéer att Percy Nilsson i Malmö ska höja hyran i egna hallen - så till den grad att Malmö Redhawks tvingas ut, och blir lovligt byte för kronofogden.

Eller ska amerikanska Anschutz-gruppen, som har driftansvar för Globen-arenorna, höja upp Djurgårdens hyresavtal till samma nivå som gäller för Melodifestivalen?

Det är marknadsvärdet på hyran som är intressant, frågan är vad som rätt värde, säger Pia Blank Thörnroos, enligt TT.

Elitishockeyn genererar redan miljoner i skatter och avgifter till Pia Blank Thörnroos fögderi, lämna klubbarna, hallägare och hallbolag i fred vad gäller hyresnivå - det är det enda rimliga.