Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-21 12:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/hockeybloggen/2009/02/13/matcha-foppa-med-forstand-1607/

Hockeybloggen

Matcha Foppa med förstånd!

Nej, Peter Forsbergs comeback och premiärmål i elitserien är inte head news i Thailand. Här spekulerar i stället sportkanalerna om Sven-Göran Eriksson ska få sparken eller inte efter Mexikos förlust, 0-2 , mot USA i fotbollens VM-kval.

En svettig Svennis  får gång på gång förklara att han tänker stanna - men att andra bestämmer.


Att 21:an är tillbaka höjer förstås elitserietempen ytterligare. I vanlig ordning var han missnöjd över sin egen insats, men insatsen mot Skellefteå och 4-1-seger ger onekligen mersmark. Nu hoppas jag att tränare Harri Rindell matchar sin dyrgrip med förstånd så att 'Foppa' inte drabbas av ljumsk och förslitningsproblem.  Något som lätt kan inträffa när sargade kroppar på nytt ska prestera på hög nivå.


Djurgården ser allt mer ut som ett play off lag, och tränarduon Mikael Johansson/Tomas Monten är värda respekt, i ett utsatt läge har laget tagit sig samman och stadigt klättrat i tabellen. Änna återstår dock flera nervkittlande omgångar - för Djurgården närmast på bortais mot Modo på lördag.

Har på Cha Am Beach är det nu tidig morgon, det är ännu mörkt över poolområde och hav och vid frukosten kan jag leverera färska hockeyresultat.

Internet har sannerligen gjort världen mindre.