Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-06-26 20:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/jagdelar/2015/09/07/landet-ar-fullt-av-positiva-initiativ/

Jag delar

Det finns mängder av positiva initiativ

#jagdelar lever vidare. Som vi skrev i går vill vi inte att kampanjen ska stanna vid ett upprop – därför kommer vi fortlöpande lyfta fram positiva initiativ som verkar för ett bättre samhälle. Och det har visat sig att det finns massor att berätta om.

I dagens tidning kan ni bland annat läsa om hur pensionärer i Rätan tog emot flyktingar med öppna armar (”det är den enda rätta vägen in i samhället”), hur löpning förde samman svenskar och flyktingar i jämtländska Grytan och hur tiggare fick jobb i Mariefred.

Har du förslag på initiativ vi borde uppmärksamma? Tipsa oss på Facebook.