Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-06-30 08:32

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2009/2009/01/04/suget-fran-avgrunden-999/

KOM I FORM-BLOGGEN

Suget från avgrunden

TACK alla ni för era kommentarer, peppande tillrop, tips, synpunkter och för att ni hänger med och hänger på! Det känns väldigt kul!


Idag har varit den kanske tuffaste dagen hittills. Trots att jag tycker att jag har ätit alla mål som jag ska så fick jag sent på eftermiddagen ett riktigt avgrunds-sug. Vi snackar hunger och desperation. Jag ville smälla i mig en hamburgare eller en korv med extra allt på stående fot. Eller varför inte en limpmacka med ett tjockt lager bregott och gräddost på? Arghhhhh! Jag ville ha fett. Onyttigt fett. Helst sånt som finns i chips, jordnötsringar och ostbågar.

Istället dricker jag te. Väldigt mycket te. Idag har jag säkert druckit minst femtio koppar te och jag är rädd att jag snart överdoserar på Earl Grey och det känns som någon slags tesyra håller på och fräta hål på magen. Unnade mig även ett tuggummi (utan socker) med mintsmak som smakade gudomligt.  Kanske inte helt optimalt för magen i kombination med tebäljandet.


Efter en middag enligt isorecept bestående av vitlöksbiffar på salladsbädd, tomat och majs känner jag mig riktigt mätt! Hurra!
Kanske ska jag festa till på en apelsin till Jiddra inte med Zohan som jag ska se ikväll med sonen. Och kanske en till kopp te. Eller inte.