Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-10 06:50

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/11/16/mumma-for-sjalen/

Kom-i-form 2012

Mumma för själen.

Kardemumma är bra för matsmältningen. Den används i indisk matlagning. Jag var ju gift med en halvindier och har ätit en hel del indisk mat, både här i Sverige och i Indien såklart.

Immunförsvaret mår bra av denna goda krydda. Den sägs också ha en lugnande inverkan. Exakt vad jag behöver;)

Att det är en väldigt vacker krydda ser ni på bilden som en fotograf som heter Matilda Lindeblad har tagit till ett indiskt reportage som jag gjorde i en mattidning för länge länge sedan.