Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-07-05 09:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/11/19/veckans-traning/

Kom-i-form 2012

Veckans träning.

Måndag. Cykla på gymmet innan jag lägger barnen.

Tisdag. Simning. Tillsammans med mina barn.

Onsdag. Vila.

Torsdag. Springa.

Fredag. Gymmet.

Lördag. Gymmet.

Söndag. Vila.

Ska vi köra på detta nu tycker ni?

Anledningen till att jag inte springer lika mycket, fast jag vill det, är att jag fortfarande känner av knäet. Jag känner dessutom av benhinnan. Alltså tar jag det lite lugnare med just att kuta och satsar på annat.