Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-08-06 22:01

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/11/23/fredagsmys/

Kom-i-form 2012

Fredagsmys och saknad efter the big L.

Det blir tacos till barnen idag. Själv slår jag nog till på en hemmagjord räksoppa.

Jag har frysen full av räkskal som jag tänkte koka till en god fond. Och ett oopsiebröd med aioli till. Det kan inte bli så mycket bättre en fredag. Fast först är det dags för jobbets eminenta frukost. Vilket nuförtiden betyder en kopp te, ett hårdkokt ägg och lite sallad. Kanske en ostskiva för att lyxa till det. Jag hoppar alltså över juicen, yoggin, kaffet, surdegsmackorna. Den som vill vara fin får lida pin heter det väl.

Den sista meningen var bara skoj. Jag lider inte alls. Jag mår bättre än aldrig förr. Känner mig stark, frisk, snygg och välmående. Det enda jag saknar är en kärlek. Men det är en annan blogg och ett annat inlägg.