Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-20 22:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/12/10/minfulness-och-bladspenat/

Kom-i-form 2012

Minfulness och bladspenat.

Rätta artikel

Just när jag är frisk och läkt från brännskadorna så får jag ont i halsen och feber. Varför? Jag som inte vill något annat än att träna just nu.

Istället får jag nu åka hem och lägga mig i ett varmt bad och köra lite mindfulness.

Kvällens mat blir ett tips från en kompis: Lök som jag steker. Vitt vin. Grönsaksbuljong. Detta kokar jag upp. Fryst bladspenat och fryst basilika läggs nu i detta. När allt tinat så tar du i en burk Creme Fraiche. Efter detta har du i massor med riven parmesan.

Servera med råris.