Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 13:21

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/12/11/ups-and-downs/

Kom-i-form 2012

Ups and downs.

Rätta artikel

Innan jobbet ska jag hinna med ett frukostmöte med min vän Frida. Vi ska på 20 minuter gå igenom de viktigaste sakerna i våra liv just nu. Tror nog mest att det kommer att handla om kärlek. Vi ska till ett café där det sitter en två tre författare och skriver på sina böcker. Själv skriver jag på min bok hemma varje ledig stund.

Jag kommer beställa världens godaste latte idag. Inte en cappuccino. Men först här hemma, min äggsallad. Den som barnen inte kan förstå att jag äter. Den som håller mig mätt och ifrån allt sött ända fram till lunchen!

Nu så här i slutet av året är det lätt att man gör en summering över bra och dåliga saker.

Bra saker: Barnen. Kom-i-form 2012. Jobbet. Dejtat prinsar. Fått ordning i mitt nya hem. Lärt mig gilla ägg. Trodde på ödet. Mina vänner. Upptäckt att jag kan springa. Blivit uppvaktad med blommor, resor och parfymer. Kört min rosa vespa och gjort folk glada. Bodde på Katarina Bangata. Blev himlastormande kär. Fått bokkontrakt på bästa förlaget.

Dåliga saker: Barnen hos mig bara varannan vecka. Råkat dejta en del grodor. Slutat äta pizza, pasta och surdegsbröd. Var jättesjuk i mars i två veckor (influensa). Flyttade från Katarina Bangata.  Inte haft så mycket tid för mina vänner. Blev helvetesledsen. Slutade tro på ödet.

Som ni ser så överväger de bra sakerna. Det får jag vara nöjd med.

[caption id="attachment_1120" align="aligncenter" width="124" caption="Ibland är livet rosa fast det regnar. Ups and downs."]

[/caption]