Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-27 07:35

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/12/16/tredje-ljuset/

Kom-i-form 2012

Tredje ljuset.

Rätta artikel

Det är dags för det tredje ljuset. När jag nu tänder det så önskar jag mig en vecka utan hosta, ryggskott och förkylning. Istället vill jag ha en vecka med julgransinköp, pepparkaksbak och pulkaåkning.

Vi ska också slå in paket och ge till https://www.letsmakeadifference.se/julklappsinsamling-13171843

Julklappsinsamling

Mellan den 1 december och den 21 december i år så kommer Lets make a difference att anordna en julklappsinsamlig som kommer att gå till Alla Kvinnors Hus och kvinnojourer runt om i Värmland och i Stockholm.

Flera fantastiska hotell och Folketshus har lovat att hålla sina dörrar öppna för alla som vill komma och lämna julklappar till behövande barn och mammor som många lever i en kamp för dagen.

Hur ska julklapparna se ut?

Det ska vara fint inslagna julklappar och ni måste skriva på dem om de passar en kille eller tjej och lämplig ålder eller om det är till en mamma. Om Ni ger bort kläder - märk då också vilken storlek det är.

Vi är många som har saker hemma, leksaker, vinterkläder/kläder, böcker etc. som knappt är använt. Ta tillfället i akt att glädja någon annan, någon som verkligen behöver att just du bryr dig! Tänk dock på att det ska vara saker i fint skick, något som du sjäv skulle vilja ha!

Hur lämnar du in julklapparna?

Gå till någon av hotellens receptioner eller in på Folketshus och lämna in din julklapp/julklappar till personalen. Inga namn skrivs upp utan alla som lämnar är anonyma.