Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-24 13:20

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2012/2012/12/27/oppna-din-dorr/

Kom-i-form 2012

Öppna din dörr.

Rätta artikel

Att springa kräver nästan ingenting. Ett par bra skor. Och en ytterdörr att öppna. Jag funderar på vad jag ska ge mig själv i present när jag klarat milen. Ett par bra hörlurar kanske. Några som inte trillar ur öronen och som gör att jag måste stanna och trycka in dom igen. Eller kanske ska jag investera i ett sånt där bälte där man kan ha vattenflaskor i. Jag har aldrig haft med mig något att dricka på mina löprundor. Tänk om jag kommer springa dubbelt så långt och dubbelt så fort om jag får i mig lite vatten i uppförsbackarna. En pulsklocka är också en grej som jag borde ha. Den här våren ska jag utrusta mig med massor av nyttiga ting som kommer göra min träning både lättare, roligare och snyggare!