Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer
169 kr/månad

Vakna med DN på helgen. Halva priset på papperstidningen i tre månader!

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-07-21 07:07

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2013/2013/02/09/vila/

Kom-i-form 2013

Vila!

Hmmm, har känt mig lite risig, haft ont när jag kissar, mycket riktigt, urinvägsinflammation. penicillin 5 dagar och vila.

Bra, då får jag använda mig av mina nya kunskaper. Ta det lugnt, pausa i träningsprogrmmet. Ingen brådska, de nya rutinerna ska in för livet inte för att bli klart om några månader. Att ta bussen till jobbet några dagar går också bra. Så i mitten på nästa vecka kan jag ta upp tråden igen. Äta bra gör jag ju ändå. Känner att sötsuget är som bortblåst, det hade jag aldrig trott. Att jag skulle kunna gå förbi Fabrique och känna doften av" painchocolat" och bara gå förbi!

Nu skriver jag ner hur jag ska göra för att återuppta rutinerna när jag är frisk igen, vad det inte så han sa, motivationsexperten?