Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-27 21:49

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2013/2013/02/10/nu-har-det-gatt-1-manad/

KOM-I-FORM 2013

Nu har det gått 1 månad

Nu har det gått en månad sen jag fick besök i mitt kök av DN teamet.

Så hur känns det?

Bra! Jag är förvånad över hur lätt jag tycker omställningen med maten har varit. Dessutom sparar jag pengar på att inte köpa kaffelatte i tamedmugg och bullar. Promenaderna till jobbet är väldigt sköna. En dag när det regnade bestämde jag mig först för att ta bussen, men på väg ner till hållplatsen upptäckte jag att det var ju inte så farligt, så jag fortsatte att promenera och tänkte att blir det för blött kan jag ju ta bussen vid slussen, men där kändes det ju också okej så jag fortsatte hela vägen till jobbet.

Jag har tänkt väldigt mycket på några saker som Joanna, läkaren sa där hemma vid köksbordet: att jag ska berömma mig själv för det jag redan gör i mina rutiner som är bra. Och att jag ska skynda långsamt.

Jag äter redan frukost varje dag. BRA!

Jag äter regelbundet, BRA!

Att göra saker som är" good enough" ibland: när familjen vill gå på McDonalds, då väljer jag att dricka ramlösa, äta sallad och den hamburgare med minst majonäs.

Och vågen? Den visar -6kg!

Måttbandet visar -8cm!