Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-29 02:36

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiform2013/2013/02/26/antligen-sol-2/

KOM-I-FORM 2013

Äntligen sol!

När solen skiner och jag kan inbilla mig att nu är nog våren här då vill jag ut och springa!
Det är förhoppningsvis bara en vecka kvar med mediciner sen kan jag börja att återuppta mina promenader till jobbet. Och sen efter kanske två veckor kan jag nog fortsätta min intervallträning. Då borde kroppen vara redo igen.
Och då kanske det är barmark så jag kan springa utomhus!
Då måste jag hitta en lagom brant backe som kan ta en minut att springa uppför.
Nedanför SÖS upp från vattnet finns en som jag tror kan funka.
Men vi ska ha stambyte och tillfälligt bo i Midsommarkransen så jag får nog leta en backe där i krokarna. Den från Aspudden upp mot Uppenbarelsekyrkan, den blir nog den första jag kan prova.