Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-01-29 07:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/komiformjonas/2013/09/30/filthy-50/

KOM I FORM-BLOGGEN

Filthy 50

Den här veckan fick jag starta med en ordentlig genomkörare. Nämligen något som går under namnet "Filthy 50". Jag och min kropp var inte riktigt beredd på det efter en vecka och helg med extremt mycket på schemat och dåligt med sömn.

Själv namnet på workouten är ganska så självförklarande. Fullt ös och femtio stycken repetitioner på varje övning som består av;

50 * Box Jumps
50 * Jumping Pullups
50* Kettlebell Svingar
50 * Utfall
50 * Knees to Elbows
50 * Push Pressar
50 * Back Extentions
50 * Wall Balls
50 * Burpees
50 * Double Unders

Jag fixade detta på 53 minuter och 9 sekunder. Borde "lätt" kunna skrapa av minst 13 minuter på denna tid. Det är Burpees och Pullups som är den svaga punkten. Så det lär bli mycket just Burpees och Pullups nu framöver.

Wourkouten i sig var helt sjukt kul. Inte under tiden som jag gjorde den. Var på riktigt nära till gråt under mina sista Burpees. Men såhär i efterhand så är det något som jag helt klart gör om.