Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.
En utskrift från Dagens Nyheter, 2018-11-21 09:36 Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/kronprinsessbrollop/2010/05/31/ingen-invasion-att-vanta-7401/
Du följer nu ämnet: STOCKHOLMS STAD (sparas i Mitt DN)
Bröllopsbloggen

Ingen invasion att vänta

Mycket tyder på att intresset för bröllopet är klart överskattat. Enligt TT verkar ingen av de som försöker hyra ut lägenheten under bröllopsveckan via Blocket ha lyckats, och även för diverse bröllopsresearrangemang verkar intresset minst sagt svalt. Under lysningen i Slottskyrkan igår fanns det också många platser kvar, trots att hela kungafamiljen var på plats och allmänheten var välkommen.

Personligen är jag inte överraskad. Jag har nämligen, sen de första rapporterna om förväntat överbokade hotell kom efter förlovningen, undrat vilka de här människorna egentligen skulle vara. Vem är det som reser till Stockholm i mitten av juni med traktens bröllopsbuss och hyr en ”centrally located apartment” i Hammarbyhöjden för 9000 kr/veckan för att kunna stå på Strandvägen den 19:e och vinka till kortegen?

Tydligen ingen alls.

© Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt