Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-05-26 03:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/leonelsguldkorn/2012/06/16/jimmy-kimmel-javlas-med-sma-barn-pa-tv-igen-video/

Leonels guldkorn

Jimmy Kimmel jävlas med små barn på TV igen [Video]

Rätta artikel

"Jimmy Kimmel Live" på amerikanska ABC har gjort det till sin grej att vara elaka mot barn (med föräldrarnas samtycke). Det senaste påhittat inkluderar en sjuåring och en lögndetektor.

Bloggen har tidigare skrivit om Jimmy Kimmels bus med barn på julafton och halloween, som blivit Youtube-succéer. Han verkar ha fastnat för det här med att plåga barn för i torsdags var det dags igen.

I inslaget "Jimmy Kimmel - Lie Detective" kopplade han tillsammans med "The Truth Fairy" sjuårige Blake till en lögndetektor. Förstaklassarens svar på enkla frågor gav hela tiden utslag på detektorn, vilket tvingade honom att revidera sina svar.

Blake pressas bland annat till falska erkännanden om hat mot både skolan och hundvalpar – och så kommer en svordom ("fuck and stuff") som till och med får Jimmy Kimmel att tappa fattningen och bryta karaktär.

Nedan kan du se klippet, som fått en miljon Youtube-visningar på två dygn.