Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-11-28 23:52

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/leonelsguldkorn/2012/06/20/ipad-dodaren-hangde-sig-pa-presentationen-video-2/

Leonels guldkorn

Ipad-dödaren hängde sig på presentationen [Video]

Microsoft ska med sin nya surfplatta Surface ta upp kampen med Apple och Samsung. Men det gick snett på den officiella presentationen i Los Angeles på måndagen.

Vi har sett det förut. Livepresentationer förvandlade till smärre PR-katastrofer. När Bill Gates skulle visa nya Windows 98 dök i stället en blå felskärm upp, och även Apple och Steve Jobs har råkat ut för pinsamma missöden.

I måndags var det dags igen. Microsofts nya surfplatta, som släpps senare i år, visade sig inte vara helt felfri när företaget skulle presentera den så kallade Ipad-dödaren. Windows-chefen Steven Sinofsky fick ingen respons när han försökte använda touchskärmen och fick till slut ge upp och byta till en reservmaskin.