Hoppa till innehållet Ge oss feedback gällande tillgänglighet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2023-02-08 14:55

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/leonelsguldkorn/2012/06/20/ipad-dodaren-hangde-sig-pa-presentationen-video-2/

LEONELS GULDKORN

Ipad-dödaren hängde sig på presentationen [Video]

Microsoft ska med sin nya surfplatta Surface ta upp kampen med Apple och Samsung. Men det gick snett på den officiella presentationen i Los Angeles på måndagen.

Vi har sett det förut. Livepresentationer förvandlade till smärre PR-katastrofer. När Bill Gates skulle visa nya Windows 98 dök i stället en blå felskärm upp, och även Apple och Steve Jobs har råkat ut för pinsamma missöden.

I måndags var det dags igen. Microsofts nya surfplatta, som släpps senare i år, visade sig inte vara helt felfri när företaget skulle presentera den så kallade Ipad-dödaren. Windows-chefen Steven Sinofsky fick ingen respons när han försökte använda touchskärmen och fick till slut ge upp och byta till en reservmaskin.

Kommentarsfältet stänger. Nu finns inte längre möjligheten att kommentera artiklar på DN. Vi hoppas att ni som uppskattat att kommentera artiklar ändå fortsätter att engagera er i vår journalistik, och tar debatten vidare på andra vis. Tack alla läsare för ert engagemang!

Ⓒ Detta material är skyddat enligt lagen om upphovsrätt