Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-01-29 20:04

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/matbloggen/2009/06/15/sangen-om-bbq-3850/

Aptitretarna

Sången om BBQ

Trots regn och rusk ska det grillas. Somliga säger att grilltrenden är på nedåtgående, men jag tror tvärtom att vi bara har sett början. Inte minst för att världen är full av underbara grillrecept. Bara i USA:s olika sydliga stater finns en enorm variation. Kolla in den här sången som speglar denna mångfald. På några minuter har sången lärt dig en massa om de rivaliserande (eller kompletterande) BBQ-tradtionerna i staterna.