Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-03-31 00:57

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/matbloggen/2010/07/05/paprika-enligt-hugh-7611/

Aptitretarna

Paprika enligt Hugh

Hugh Fearnley-Whittingstall, en av mina favoriter bland brittiska matlagare, skriver regelbundet för Guardian. I ett av sina senaste inlägg hyllar han paprikan och går också igenom olika typer: från heta torkade pulver till milda fruktiga färskingar.
Jag kan inte låta bli att länka till den här.

Förutom den informativa texten finner man flera fina recept: portugiska paprikapotatisar, en halloumisallad och en variant av den ungerska grytan paprikash.
Hugh har en så bra balanas mellan pedagogik och nördighet. Läs, lär och laga.