Hoppa till innehållet

En utskrift från Dagens Nyheter, 2022-05-23 07:41

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/matbloggen/2014/05/31/tack-och-adjo-for-aptitretarna/

APTITRETARNA

Tack och adjö för aptitretarna

Det här blir det sista blogginlägget i Aptitretarna. Bloggen kommer att upphöra och jag vill passa på att tacka att fina läsare för en härlig dialog om mat och dryck.

Det här blir det sista blogginlägget i Aptitretarna. Bloggen kommer att upphöra och jag vill passa på att tacka att fina läsare för en härlig dialog om mat och dryck. Jag kommer att figurera oftare i DN lördag istället och på webben men mina matjobb. Så mig slipper ni inte.

Här några blogginlägg som jag är särskilt stolt över

Mot ortodoxin

Köttälskare har ett särskilt ansvar

LCHF ≠ mer kött

Sången om BBQ

Blandad kompott från dansk matcirkus

Till minne av Horst Fritze

 

Glad matlagning på er!