Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-02-28 02:26

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/matbloggen/2014/05/31/tack-och-adjo-for-aptitretarna/

Aptitretarna

Tack och adjö för aptitretarna

Det här blir det sista blogginlägget i Aptitretarna. Bloggen kommer att upphöra och jag vill passa på att tacka att fina läsare för en härlig dialog om mat och dryck.

Det här blir det sista blogginlägget i Aptitretarna. Bloggen kommer att upphöra och jag vill passa på att tacka att fina läsare för en härlig dialog om mat och dryck. Jag kommer att figurera oftare i DN lördag istället och på webben men mina matjobb. Så mig slipper ni inte.

Här några blogginlägg som jag är särskilt stolt över

Mot ortodoxin

Köttälskare har ett särskilt ansvar

LCHF ≠ mer kött

Sången om BBQ

Blandad kompott från dansk matcirkus

Till minne av Horst Fritze

 

Glad matlagning på er!