Vi har förtydligat hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2019-01-17 03:59

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/matbloggen/2014/12/10/goran-50-gangsjubilerar/

Aptitretarna

Göran 50-gångsjubilerar

Rätta artikel

 

Göran Klint serverar på Nobelfesten för 50:de gången. Även hans dotter Ann-Charlott Sandquist, (som tror att detta är hennes 29:de gång) och dotterdottern Sofia Sandquist som är med för andra gången, är här. "Ta det lugnt", är hans bästa råd. "Varje år är speciellt. Jag serverat kungen i tio år och ett år stötte jag på Danny Kaye, och Al Gore satt här ett år. Millennieskiftet var extra fint, Barbara Hendricks sjöng. Min son var med och serverade då också!" "Vid bord 11 och 12 sitter alltid Nobelpristagarnas barn och barnbarn", säger Ann-Charlott. "I år är det en femåring med."