Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-06-15 15:10

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/mediebloggen/2009/02/16/twitter-vart-tva-miljarder-1668/

MEDIEBLOGGEN

Twitter värt två miljarder

Vadå finanskris? Microbloggsajten Twitter tycks i alla fall inte ha svårt att få in kapital. Enligt en artikel i Wall Street Journal har Facebook-utmanaren tagit in ytterligare 300 miljoner kronor (35 miljoner dollar) i riskkapital. Bolaget värderas nu till mellan 1,7 och 2,1 miljarder kronor, enligt tidningen. Inte illa för ett företag som ännu inte avslöjat hur de ska tjäna pengar.

Hur stort kan det bli? Hur mycket är Twitter värt om ytterligare ett år? Jag har precis testat tjänsten och ännu inte blivit fast....