Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-01-17 04:51

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/mediebloggen/2009/05/14/mp-har-basta-valaffischerna-3284/

Mediebloggen

Mp har bästa valaffischerna

Kollar in partiernas valaffischer inför valet till EU-parlamentet den 7 juni. Och tycker det mesta ser ut som lullull. Maud Olofsson intervjuades av Annika Lantz på radion här om dagen. Och inte ens hon kunde förklara tanken med centerns slogan om "Europas Förenta Krafter"...

 

Min mage säger att Mp har den bästa kampanjen. Budskapet är glasklart, EU:s miljöpolitik är dålig och måste förbättras. Tydlighet och en smula populism går nog hem hos väljarna.

Även fp har en tydlig kampanj där de tar tydlig ställning för euron och ett "europeiskt FBI". Junilistan har ett tydligt syfte de med. Och positiva budskap som "skydda vår krona". Värre är det med vänsterpartiet. Jag har inte sett hela kampanjen, men det jag sett känns bara anti. Även EU-kritiker vill väl ha något att säga JA till?