Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-29 15:45

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalbloggen2010/2010/05/25/lets-get-lost-7322/

MELODIFESTIVALBLOGGEN 2010

Let's get lost

Medan resten av den upplysta ESC-världen förmodligen laddar för fullt inför kvällens semi har jag redan gått vidare. Inte av ointresse, utan av självdisciplin och lite tvång. Med de deadlines jag har måste jag nästan redan idag förbereda de texter som ska lämnas imorgon inför torsdagens semi. Eventuellt också börja fundera på inför-reportaget till lördagens tidning. Och dessutom: ändå hålla semifinal-1-kulan i luften här i bloggen och senare i kväll. Det blir, en aning lite lite överdrivet, närmast parallella verkligheter eller som att man flashbackar och flashforwardar sig igenom festivalen. Lite som i "Lost". Fast med rökmaskiner i stället för rökmonster. Och inga isbjörnar.

Ett par av de rockigare inslagen här i ESC låter för övrigt som "Lost"-bandet Drive Shaft. Men det är inget beröm, om nu någon trodde det.