Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-07-29 00:13

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalbloggen2010/2010/05/28/older-than-yesterday-7356/

MELODIFESTIVALBLOGGEN 2010

Older than yesterday

Vissa tillfällen är det här jobbet väldigt roligt, andra inte alls. Som när man efter klockan ett på natten tvingas stå i en lång kö för att intervjua en ruggigt besviken, men tapper, artonårig sångerska som verkligen gjort sitt bästa, men på något konstigt sätt inte räckt till. Och sen tvingas sitta i en buss och hålla tillbaka tårarna medan reportrar står på led utanför för att få komma in och ställa samma frågor om och om igen.

Så länge Cypern, Turkiet och Ukraina (för att inte tala om fem-sex bidrag från semifinal 1) är i final kan man utan tvekan tala om att Anna Bergendahl blev rånad på sitt avancemang. Men det kan man ju göra tills man är blå och faktum kvarstår - Sverige är ute.

Och den här tävlingen känns ju sisådär lagom engagerande nu.