Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2020-09-26 08:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen09/2009/02/27/marengsviss-1848/

Melodifestivalbloggen 2009

Marengsviss

Maria Haukaas Sareng - marengen, ni vet - och Anna Sahlene kör precis som Agnes lite glitter, men åt det mörkt silvriga, svarta hållet. Snyggt. Det redan tjusiga modern-r'n'b-möter-retrosoul-numret blev en aning tjusigare.

Duons rep leder till en snabb och inte så allvarlig verbal duell mellan TT. Nils tror "Killing me tenderly" missar avancemang, Daniel håller emot (jag är på Daniels sida). Mer spännande än så blir det inte på fredagarna. Lite av en mellandag, åtminstone fram till det publika genrepet ikväll.