Hoppa till innehållet

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer

En utskrift från Dagens Nyheter, 2021-03-09 03:06

Artikelns ursprungsadress: https://www.dn.se/blogg/melodifestivalen2011/2011/03/04/skrivdag-pa-hotellet/

Melodifestivalbloggen 2011

Skrivdag på hotellet

Nu blir det lite glest med blogguppdateringar under dagen. Dels händer det inte så mycket här i Andra chansen-land, och dels har jag skrivdag. Men jag kan rapportera lite från gårdagens kommunfest! Underhållningen bestod av liveband som gjorde easy-listening-covers av klassiska schlagers, samt en trollkarl på styltor. Dj:n hade fräsig dj-keps och tuggade tuggummi i korrekt BPM hela kvällen. Kommunalrådet höll sedvanligt välkomsttal. För en gångs skull hölls festen i en klubblokal, och inte i något museum/konsthall/annat stelt sammanhang. Det känns också som om både artister, journalister och bakom scenen-arbetare vid det här laget är så trötta att ingen orkar hålla uppe någon fasad, och det var en förhållandevis livlig tillställning igår. Roligt!

Ikväll är det genrep inför publik, och då ska vi också få veta hur det här med Adam Alsings expertkommentarer ska fungera. Vi hörs framåt eftermiddagen!